Heb je een feng shui fontein?

Feng shui fonteinen behoren tot de meest populaire feng shui producten en komen in alle vormen, maten en materialen. De toepassingen van feng shui fonteinen zijn veel – er zijn binnen en buiten feng shui fonteinen, tafelblad, vrijstaande, op de muur, en nog veel meer. Heeft uw huis een fontein? We hebben gezocht naar de beste feng shui fonteinen voor u, allemaal onder $ 100 (let op dat de prijzen op elk moment kunnen veranderen).

Laten we beginnen met de favoriete tijd: Woodstock Chimes Water Bell Fountain

Woodstock Chimes Water Bell Fountain

Mooie en een all-time klassieke, deze uitstekende feng shui fontein is een schoonheid om naar te kijken, een plezier om te voelen en dichtbij te zijn, en een genot om te horen! De beroemde Woodstock-klokken zwijgen zachtjes in het water en maken de lekkerste geluiden. Deze fontein komt in verschillende maten en afwerkingen en is een van de beste kwaliteitsfonteinen onder $ 100.

Feng Shui Ball verlichte tafelfontein

Gemaakt met natuurlijke leisteen en een goede balans van natuurlijke vormen, heeft deze fontein ruwe natuurlijke schoonheid. We houden ook van het zachte licht door de rotsen, evenals het algehele organische gevoel van deze fontein. Goede feng shui in actie!

4-delig tafel top Waterfontein Decoratieve Sculptuur

Hier is een fontein met een nieuwsgierig, speels ontwerp. Het heeft een zeer vloeiende energie erin en is zeker een goed gesprek stuk! We houden van het drijvend gevoel van deze fontein en de dansende energie van de kommen.

Raku LED Light Fountain

Dit is een zeer mooie fontein, en het is goed onder de 100 dollar, dus wat is er niet te vinden? Het heeft een harmonieuze, organische vloeiende vorm, een eenvoudige Zen look, en is gemaakt of porselein. Zeker een zeer goede feng shui kopen!

Mantra Indoor Table Fountain

Deze serene fontein voelt als een meditatie stuk of een deel van een Zen tuin. Het is mooi en rustgevend, heeft harmonieuze energie en een bescheiden, maar toch verfijnde oosterse uitstraling. Uitstekende feng shui om elke ruimte te kalmeren en te kalmeren.

Water Ripple Lighted Table Fountain

Hier is een fontein met een mooi ontwerp dat tegelijkertijd rustig en levendig is. Het komt met kunstverlichting en is zeker een zeer goed feng shui stuk voor elke ruimte.

Zigzag Natural Slate Fountain

Gemaakt van natuurlijk leisteen, deze fontein heeft er een heel stevig gevoel voor. Het brengt niet alleen de feng shui waterelement energie maar ook de zeer sterke, voedende en ondersteunende energie van het aardelement. Zou je huis profiteren van de energie van deze fontein?

Hand van Boeddha Indoor Fountain

We houden van deze fontein met een heel lief en mooi ontwerp. De lotusbloem en de zegen van Boeddha’s hand zijn beide uitstekende beelden om in het huis te hebben. De fontein is echter minder dan $ 50, dus natuurlijk is het gemaakt van goedkopere materialen. Toch heeft het een harmonieus, beschermend gevoel en kan het goed werken met veel huisstijl stijlen.

Vier Cascading Bowls Tabletop Fountain

Het speelse ontwerp van deze fontein creëert zowel een drijvende, vrolijke energie als een geaard gevoel. Deze fontein heeft een interessante balans van energieën en een nieuwsgierige blik – rustiek en verfrissend. Wij vinden het leuk!

Rode Glazen Pot Fontein

We houden van de prachtige heldere rode kleur energie van deze fontein! De combinatie van de Fire and the Water feng shui elementen creëert een uitstekende feng shui energizer voor uw huis