Feng Shui Fire Element Decoratie Tips

vuurkleuren voor in huis

Gebruik Fire Energy voor Good Feng Shui

Hoe breng je een sterke aanwezigheid van het vuur feng shui element wanneer je het nodig hebt? En waarom zou je in de eerste plaats een goed brandelement nodig hebben? Nou, een goed feng shui huis heeft alle 5 elementen nodig, maar in verschillende verhoudingen in verschillende delen van het huis.

Als u bekend bent met de bagua, of de feng shui energiekaart, weet u dat deze specifieke behoeften worden gedefinieerd door het feng shui element van het Bagua gebied. In het algemeen wordt het vuurelement het meest verwelkomd in de feng shui bagua gebieden van Zuid, Zuidwest, Noordoosten en Centrum.

Het is altijd de beste om de feng shui elementen op een subtiele manier uit te drukken, met visueel aangename en esthetisch geschikte artikelen die goed met uw huis of kantoor decor passen.

Laten we eens kijken naar verschillende gemakkelijke manieren, makkelijk te versieren met populaire decorartikelen / feng shui producten die het beste uitdrukken van de fire feng shui element energie.

Rode Kaarshouders En Kaarsen

Anders dan een werkelijke open haard, zijn de volgende beste dingen die dicht bij de werkelijke brandkracht zijn, kaarsen, natuurlijk! U kunt gemakkelijk een sterke brandelement aanwezigheid in uw huis brengen met veel kaarsen die vakkundig geplaatst zijn waar het meest nodig is. Om de brandelementen van de kaarsen te versterken, kiest u kaarsen in de vuurelementkleuren (rood, paars, geel of helder sinaasappel), of ga naar kaarsenhouders in deze kleuren.

Kaarsen zijn de meest voor de hand liggende uitdrukking van het vuur feng shui element (na een open haard, natuurlijk!) En moet altijd welkom in elk huis! Ze zuiveren en kalmeren de energie, net zoals een goed vuur doet, dus verwaarloos de kracht van deze kleine schoonheden niet!

Muurkleur in brandelement

In feng shui is kleur een van de makkelijkste manieren om de benodigde verschuiving in de energie van je huis of kantoor te brengen. Fire feng shui element wordt uitgedrukt in verschillende kleuren, dus voel je vrij om een ​​feature muur in het zuiden te schilderen in royal paars of zonsondergang oranje. Of creëer misschien een trendy rode kleuren badkamer in hoogglansverf?

Zie welke van de vuurkleurige shui element kleuren – roze, geel, oranje, rood of paars – kan goed uitzien met uw bestaande inrichting, evenals de energie in uw huis versterken.

Rode kleurvazen ​​of decorelementen

U kunt een sterke aanwezigheid van feng shui brand element met dergelijke populaire decor items als lange vazen ​​brengen. Kies vazen ​​van verschillende hoogte en groepeer ze samen voor een meer dramatische look, evenals een crescendo-effect van een gezond vuurelement.

Verlichtingsarmaturen in brandkleuren

Goede feng shui hangt af van goede kwaliteit licht. Als u op zoek bent naar de beste verlichtingsinrichtingen voor uw huis, denk dan hoe hun ontwerp het benodigde vuurfeng shui-element kan brengen. Deze heldere rode lichte hangers zijn een geweldige uitdrukking van het vuur feng shui element, en ook erg aantrekkelijk!

Brandkleuren Textiel

Wat kan gemakkelijker zijn dan het benodigde feng shui-element met decortoebehoren te brengen? Of het nu gaat om kussens, gooien, vloerbedekking of gordijnen in brandkleuren – je kan altijd een visueel aangename manier vinden om goede feng shui op je huis te creëren! Ga voor mooie rode, paarse, gele of oranje in natuurlijke stoffen, zoals zijde, fluweel of katoen.

Kunst met vurige kleuren en afbeeldingen

Koop mooie kunst met gepassioneerde vuurelement kleuren, verf het zelf of neem een ​​eigen foto van elk rood gekleurd object. Kies vervolgens een goedkope Ikea-frame in een vuurelementkleur en je hebt een goede feng shui-kuur!

Rood meubilair

Verschillende stukken van rood kleurenmeubilair zullen uw ruimte ophelderen, meer energie erin brengen, evenals een perfecte feng shui brandelement decoratie oplossing.

Een open haard

Als u een open haard hebt in een vuur feng shui element gebied, zoals bijvoorbeeld Zuid, heb je geluk, geluk, geluk! Als je geen open haard hebt, maak je eigen geluk – vind dit meest krachtige vuurelement feng shui cure in diverse vormen – van chique uitziende transparante draagbare open haarden naar goed ontworpen opbouwmuren.