De 6 beste mistmachines

We hebben 37 uur aan onderzoek, videografiek en bewerking besteed, om de top keuzes voor deze wiki te beoordelen. Laat de goede tijden ingaan op een golf van ondeugende mist, als je je Halloween-evenementen, muziek gigs, en zelfs filmsets splicer met een van deze uitstekende mistmachines. Gedeeld hier door mistdichtheid, veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid, zijn ze zeker een dikke laag mysterie te bieden aan welke prestaties het ook is. Wanneer gebruikers onze onafhankelijk gekozen redactionele picks kopen, kunnen wij commissies verdienen om ons werk te ondersteunen. Ga naar de beste mistmachine op Amazon.

6. American DJ Storm
De Amerikaanse DJ Storm brengt mist uit met een snelheid van 7.000 kubieke voet per minuut. Afhankelijk van het milieu kan de mist gedurende maximaal vier uur in de lucht hangen, zelfs nadat de machine is uitgeschakeld. Het heeft wel een licht zwaar lichaam.
Externe manuele activeringsschakelaar
Geen verlies aan uitvoer na jaren van gebruik
Het apparaat is een beetje luid
Brand American DJ
Model FOGSTORM 1200HD
Gewicht 14,5 pond
Rating 4.3 / 5.0

5. Chauvet Hurricane
De Chauvet Hurricane komt klaar om uit de doos te gebruiken, en is ideaal voor lichte shows omdat het het visuele effect van deeltjesbalken verbetert. Het kan ook gedurende 20 seconden continue bliksemschudden versturen, en kan een kleine tuin volmaken.
Fatsoenlijke tankcapaciteit
Reinigt gemakkelijk met water en azijn
Beperkte besturingsopties
merk Chauvet
Model F-700
Gewicht 5,6 pond
Rating 4.0 / 5.0

4. Amerikaanse DJ Mister Kool
De Amerikaanse DJ Mister Kool maakt gebruik van een ijskamer om begraafplaats-type, laagliggende mist effecten te creëren die ideaal zijn voor Halloween-evenementen of een podium. Het komt ook met een timer, zodat u kunt controleren hoe vaak het ontploft en hoe lang elke keer.
Gebruikt regelmatige ijsblokjes
Stevig en goed gebouwd
Drainage hendel heeft geen indicator
Brand American DJ
Model MISTER KOOL
Gewicht 19,3 pond
Rating 4.0 / 5.0

 

3. Chauvet H1100
De Chauvet H1100 kan meer dan vier uur duren, terwijl de tank nauwelijks wordt afgebroken, en gebruikers vinden dat de vloeistof van het merk geen giftige geur heeft. Het is ook krachtig genoeg om een ​​dikke waas aanwezig in een volledig open garage te houden.
Afstandsbedieningen 4 machines tegelijkertijd
Rustige werking
Vult een grote kamer in vijf minuten
Merk CHAUVET DJ
Model H1200 + FC-W
Gewicht 10,3 pond
Beoordeling 4.8 / 5.0

2. 1byone O00QL-004
De 1byone O00QL-004 pompt een dichte mist uit die langdurig in de lucht loopt en verspreidt zonder hulp van fans. De draagbare grootte en het grote draagbare handvat maken het ideaal voor DJ’s of feestplanners die in een flitser moeten opstellen.
Gebruikt alleen sap op basis van water
Slangafvoer voor binnengebruik
Ondersteuning voor een draadloze afstandsbediening
Brand 1byone
Model O00QL-0041
Gewicht 4,9 pond
Waardering 4.5 / 5.0

1. ADJ Products Fury Jett
De ADJ Products Fury Jett heeft meerdere montageconfiguraties, zodat u de mist op of neer kunt schieten. Het heeft ook een verwarmingselement dat de kans op verstopping vermindert, zodat u nooit uw speciale effecten kunt verliezen. Plus, het ontploft zijn mist over 25 voet.
Lage vloeistofindicator
Minimale opwarmtijd tussen explosies
Bevat een draadloze afstandsbediening
Merk ADJ Products
Model FOG FURY JETT
Gewicht 18,8 pond
Waardering 4.9 / 5.0Er is iets in de mist!
Mist Machines: 5 snelle feiten
Klik hier om onze # 1 pick te zien
Als u die kop herkent van John Carpenter’s 1980 horror classic, The Fog, dan kunnen we vrienden zijn. Er is een goede kans dat geen andere film in de geschiedenis van de bioscoop vrij zo veel mist heeft gecreëerd als deze, behalve misschien de reductie van Apocalypse Now.

Mist is geassocieerd met veel eng dingen. Je ziet het onheilspellend rond begraafplaatsen en kerkwerven zweven, die over schijnbare achtervolgde vijvers en bossen zweven. In Los Angeles hebben ze een smog, die wetenschappelijk schrikwekkend is dan cultureel eng.

Daardoor kan mist ook een goede sfeer creëren voor lichte shows en dansen. De golven van bollen en lasers weerspiegelen de deeltjes van de mist en laten u de straal zien als het de ruimte overschrijdt. Dit komt door een fenomeen genaamd Rayleigh verstrooiing, die dezelfde reden is dat de lucht blauw ziet en dat de zon er roodder uitziet, aangezien onze atmosfeer bepaalde golflengten van licht uit de zon verspreidt.

Terwijl de meeste mist in de natuur bestaat uit dezelfde waterdamp die in de lucht in de lucht komt, is mist uit een mistmachine een mengsel van water en een ander element, gewoonlijk glycerine of een minerale olie. Met het extra materiaal blijft de mist te snel stijgen of te effectief afbreken. Met andere woorden, het maakt de mist langer rondhangen.

Een mistmachine pompt dat watermengsel door een warmtewisselaar, die het mengsel verdampt en alles in één keer laat vallen. Die ex-hanger moet een bepaalde temperatuur bereiken om effectief te zijn, en door het mengsel door te drukken, zorgt het ervoor dat het afkoelt, wat een soort oplaadproces vereist tussen lange emissies.

Bedrijf boven het ideaal
De eenheden op onze lijst zijn allemaal pompgebaseerde, warmtewisselende mistmachines, een categorie waarin de meeste mistmachines op de markt vallen. Ze creëren een mist die waarschijnlijk zal stijgen in elke omgevingstemperatuur. Als de danszaal bijzonder warm is van alle knallende en vergrendeling op de dansvloer, kan de mist langer en lager hangen.

Dat komt doordat de mist dezelfde termo dynamische wetten gehoorzaamt als de lucht doet – hoewel deze keer op ideale gassen wordt toegepast, en als de mist warmer is dan de lucht in de kamer, zal het stijgen. Sommige mistmachines werken met droog ijs en andere materialen om een ​​laagliggende mist te creëren, maar ze zijn meestal onbeperkt duur, vooral als u een eenvoudige mist kouder kunt maken om uw mistmachine te complimenteren met een doos, ijs en een ventilator. .

Kijkend naar deze grote selectie van mistmachines, zijn er enkele variabelen die u zullen helpen bij de perfecte keuze voor uw doeleinden. Als u de mist machine gebruikt voor zijn meest traditionele doel, om de spookiness of het mysterie van een bepaalde ruimte te verbeteren, is kennis van de ruimte voorop. Let op de capaciteit en oplaadtijden van elke mistmachine. Als de ruimte te groot is en de mistmachine te klein is, of te langzaam om te herladen, kunt u kostbare mistdichtheid verliezen wanneer u het het meest nodig hebt.

Voor een live muzieklocatie is dit nog belangrijker, en u zult waarschijnlijk willen investeren in meerdere machines, in welk geval de prijs aanzienlijk een obstakel zou kunnen worden. Gelukkig zijn er, naast de high-end modellen, ook zeer goed presterende budgetvriendelijke opties op onze lijst.

Hoe dan ook, zorg ervoor dat u ook het wattage van elke eenheid kijkt. Als u meerdere machines tegelijkertijd uitvoert, zult u ze op afzonderlijke schakelingen willen rennen, zodat ze geen zekering kunnen blazen.

Controle over het weer
Het is niet makkelijk voor de mens om snel en specifiek effect te hebben op zijn lokale weer, hoewel het Beijing Weather Modification Office het beste doet.

Ik heb ooit met een paar vrienden in een aantal aangrenzende hotelkamers in Florida verbleven. We hadden een van die binnenste deuren die de twee kamers verbinden die gewoonlijk gesloten blijven. We hebben de airco helemaal omhoog in één van de kamers en de hitte helemaal omhoog in de andere. In de hete kamer liepen we ook de douche warm totdat een dikke mist de ruimte vulde.

Als de ene kamer voldoende droog en bevroren was, gevuld met lucht met lage druk en de andere was stomend heet als een sauna met hogedruklucht, zwaaiden we de aansluitende deuren open en hoopde een kleine onweer te creëren waar de druksystemen ontmoetten. Er is niks gebeurd.

De spelers van het Globe Theater, waar Shakespeare’s spelletjes debuten, zijn in ieder geval teruggekomen naar het Elizabethan Engeland. Ze hebben naar verluidt rook van kleine gecontroleerde branden gebruikt om een ​​spookachtig effect te creëren in geschikte scènes zoals die van de drie zussen in Macbeth of Hamlet’s bezoeken van zijn vader.

Het zou pas in de vroege 20ste eeuw zijn, aangezien airconditioning een veel voorkomende toepassing werd, dat de koeltechnologie zou leiden tot het gebruik van flits verdampte gassen.

De exacte uitvinder van de mistmachine is een betwist feit, maar ik denk dat als hij of zij zich bekend zou maken, we veel dank hebben om ze te sturen.